• Articole recente

  • Arhive

  • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

    Alătură-te altor 11 urmăritori

  • Blog Stats

    • 55,303 hits
  • Reclame

Pensionarii militari „sărbătoresc” Ziua Unirii cu proteste în Capitală şi la prefecturile din ţară

Pensionarii militari „sărbătoresc” Ziua Unirii cu proteste în Capitală şi la prefecturile din ţară

romanialibera.ro, 23 Ianuarie 2011

Pensionarii militari protestează, luni, în Capitală şi la prefecturile din ţară, cerând Guvernului, MAI, MApN şi SRI să oprească recalcularea pensiilor lor şi să respecte hotărârea ICCJ privind suspendarea aplicării HG 735/2010.
„Evenimentul va avea loc în orice condiţii. Sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să ni se alăture în acest demers”, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, colonelul (r) Valeriu Pricină, vicepreşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate în Rezervă şi în Retragere (SCMD).
În Capitală, protestatarii se vor reuni, de la ora 10.00, în Piaţa Revoluţiei, de unde, la ora 11.30, vor pleca în marş spre Academia Militară.

Înainte de a pleca în marş, o delegaţie a SCMD, organizatorul protestului, va depune la sediul Ministerului de Interne, aflat în Piaţa Revoluţiei, un document cu solicitările lor, intitulat „Ultimatum (Somaţie)”, care anunţă şi un miting de amploare la 1 martie, dacă guvernanţii nu renunţă la recalcularea pensiilor militarilor.
Coloana de protestatari va pleca apoi în marş pe Calea Victoriei, va trece prin faţa Casei Poporului, urmând să oprească în faţa sediului SRI, pentru a fi depusă şi aici „somaţia” adresată reprezentanţilor instituţiei.

Protestatarii îşi vor continua apoi traseul, pe partea stângă a Palatului Parlamentului, până în zona Hotelului Marriott, unde din nou se vor opri pentru ca un grup de reprezentanţi să depună „somaţia” şi la Ministerul Apărării Naţionale.
Marşul va fi apoi continuat pe Şoseaua Panduri, până în zona Academiei Militare. Aici, protestatarii vor staţiona până la ora 15.00, timp în care o delegaţie va merge la Palatul Cotroceni pentru a depune documentul cu revendicările lor.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: