• Articole recente

  • Arhive

  • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

    Alătură-te altor 11 urmăritori

  • Blog Stats

    • 55,324 hits
  • Reclame

Ultimatum adresat de cadrele militare în rezervă

Ultimatum adresat de cadrele militare în rezervă

informatorulmoldovei.ro, Jan 23 2011

Luni, 24 ianuarie, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) din Botoşani va organiza, timp de două ore de la 9.00 la 11.00, un miting de protest în faţa Prefecturii Botoşani, acţiune care se alătură celei derulate la toate prefecturile din ţară. Conducerea sindicatului botoşănean va înainta prefectului Cristian Roman o Somaţie pe care o reproducem în totalitate:

Somaţie adresată domnilor: Emil Boc – Premier, Gabriel Oprea, Traian Igas, Ioan Botis, Cătălin Marian Predoiu, Gheorghe Ialomiţianu – miniştri, George Maior– Director SRI

Domnilor,
1. Art. 15, al. 2 din Constitutia Romaniei prevede ca “”Legea dispune numai pentru viitor””, fapt confirmat de 8 decizii ale Curtii Constitutionale din care enumeram Decizia 375/2005 si Decizia 120/2007.
În acest temei vă somăm să încetaţi imediat procedurile de aplicare retroactiva a Legilor 119 si 263/2010. De asemenea va somam sa anulati HG 735/2010, care excede Legea, proclama prin art.11 suprematia executivului asupra puterii judecatoresti si a fost suspendata, definitiv si executoriu, prin Hotararea Curtii de Apel Cluj nr. 338/2010 si irevocabil prin Decizia nr.38/07.01.2011 a ICCJ. Pe acest temei, va somam sa anulati hotararile ilegale ale MApN, MAI si SRI, de emitere de noi decizii de pensii si de continuare a “”recalcularii”” si sa acceptati asumarea abaterii de natura penala si raspunderea miniştrilor vinovaţi.
Vă somăm ca, în luna februarie, toti cei afectati de aplicarea ilegala a HG 735/2010 sa-si primeasca pensia intreaga si diferenta fata de suma primita in luna ianuarie, care poate fi considerata un avans.
Vă somăm să acceptaţi şi plata despăgubirilor pentru cei afectati psihic de aceasta operatiune ilegala si a celor solicitate de urmasii persoanelor decedate din acelasi motiv.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: