Comunicat de presă – PNL Bistriţa-Năsăud

Comunicat de presă – PNL Bistriţa-Năsăud
Agerpress
1/25/2011 1:07:29 PM

Organizaţia judeţeană a Partidului Naţional Liberal a luat cunoştinţă cu îngrijorare şi consternare de declaraţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu faţă de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu privire la pensii.

Majoritatea protestatarilor făceau parte dintr-un grup de aproximativ o sută de pensionari militari, care au scandat ,,Cuza cel Mare, Băsescu Dezbinare”, ,,Vânzători de ţară”.

Anunțuri

Un răspuns

  1. Bravo CLUJ, bravo JUSTITIE ! O decizie corecta si legala ! Ce vina au pensionarii ca la data cand au iesit la pensie era un sistem legislativ in domeniu care le acorda niste drepturi ??? Sa dea socoteala cei care au facut legile , nu bietii pensionari ! Pensia este un DREPT CASTIGAT ! Daca se doreste un sistem nou de pensii , toti stim ca se face pe baza unei legi care se aplica din momentul promulgarii ei catre viitor ! Acesta noua LEGE nu poate avea efecte retroactive, doar daca imbunatateste veniturile pensionarilor !!!! Ma astept ca guvernantii din prezent sa emita o lege prin care sa perceapa impozit chiar lui BUREBISTA , ca nu mai au ei bani de cheltuit la bugetul statului !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: