• Articole recente

 • Arhive

 • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

  Alătură-te altor 11 urmăritori

 • Blog Stats

  • 55,116 hits
 • Anunțuri

MINCIUNA ŞI IPOCRIZIE, marcă înregistrată PDL

MINCIUNA ŞI IPOCRIZIE, marcă înregistrată PDL

RAZVAN POP, Jan 26

PDL una spune şi evident alta face. Probabil că parerea lor despre noi, românii este atât e proastă încât se gândesc că orice minciună, noi o înghiţim, dăm din umeri şi trăim mizerabil în continuare, aşa cum ei îşi doresc.

Ei ne dau un text standard nouă şi de fapt ei fac exact invers. De ce? Raspunsul este foarte simplu. Pentru că aşa pot ascunde bani, bani ce apoi vor fi folosiţi în campaniile electorale, mai ales în cumpărarea de voturi.

Cum credeţi că PDL a consumat aproximativ jumătate de milion de euro pentru un singur deputat în ultima campanie electorală de la finele anului 2010 (din judeţul Hunedoara)?

Vă dau un exemplu concret al minciunii şi ipocriziei PDL-iste: Basescu şi guvernul său au anunţat recalcularea pensiilor militari. Declaraţia cea mai importantă a fost că pensiile mai mici de 3.000 de lei, nu vor fi modificate!!!

Realitatea este în schimb cu totul alta.

Anunțuri

Un răspuns

 1. DOMNILOR GUVERNANTI,

  In situatia in care NU rezolvati TOATE probleme INSCRISE IN ULTIMATUM, va vom satisface curiozitatea si, in ziua de 1 martie 2011, vom convoca in fata Guvernului, toate “”exceptiile””, adica zecile de mii de pensionari militari si civili afectati de masurile dvs. de genocid si subminare a economiei nationale. Vom considera ca respingeti dialogul. Va reamintim, in cazul in care ati uitat, ca dvs sunteti in serviciul nostru, nu invers, dvs sunteti angajatii, nu stapanii nostri si a venit vremea sa facem BILANTUL!

  AVERTIZAM PE LINGAII PORTOCALII CA TOT MITINGUL SE VA DESFASURA IN SIGURANTA MAXIMA, ASA CA NU VOR PUTEA FACE NICIO DIVERSIUNE!!!

  CEREM DEMISIA GUVERNULUI INCOMPETENT SI CORUPT CONDUS DE „JURISTUL” BOC !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: