REFERITOR LA ELUCUBRATIILE DOMNULUI GENERAL ZAPOR SI ALE ALTORA

REFERITOR LA ELUCUBRATIILE DOMNULUI GENERAL ZAPOR SI ALE ALTORA

SECTORUL 6 – SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE, 04.02.2011

Din acest moment, orice explicatie legata de domeniul finantelor sindicatului va fi data oficial de noul responsabil cu aceste probleme, domnul Gl. mr. (r) Constantin Nastase, fostul sef al directiei de specialitate din MApN.
Nu este vorba de nici o frauda, ci de 2,3 miliarde lei cheltuiti sau nu in anul 2010 de catre filiale, si pentru care rapoartele cu actele justificative abia au inceput sa vina catre Departamentul economico-financiar.
Fostii responsabili in acest domeniu au primit sarcina intocmirii documentelor depunerii bilantului la Administratia Fiscala, la sfarsitul lunii martie.
De la 01.01.2011, contabilitatea sindicatului a trecut in partida dubla si este executata de catre angajati ai SCMD, specialisti in domeniul financiar, proveniti din MApN.
Toate balacarelile domnului general Zapor si eventualele nereguli legate de lipsa unor formulare (tipizate) justificative, provin dintr-o sursa legata direct prin nume de domnia sa. Sper ca aceasta atentionare sa-i mai potoleasca zelul si sa nu mai raspandeasca veninul unor persoane meschine si iresponsabile. In caz contrar il vom actiona in justitie.
Pentru moment, domnul general Zapor ar face bine sa ne explice de ce a blocat intrarea in Filiala Piatra Neamt a SCMD a 150 de rezervisti de la Interne si de ce blocheaza activitatea necesara actionarii in justitie, in dauna intereselor membrilor filialei, pe care s-a autopropus sa o conduca.
In ceea ce priveste demisia domniei sale, aceasta a fost acceptata fara regrete.
Spre stiinta domniei sale, un sindicat nu este un regiment de pifani, teatrul de operatii este politic si, in acest domeniu, asa cum a demonstrat de-a lungul anilor, in actiunile intreprinse in favoarea Armatei, impotriva unor presedinti ai tarii, unor ministri ai Apararii si a unor lichele politice, mult hulitul de catre basescieni, Col. (r) Mircea Dogaru, cercetator stiintific si publicist militar, este nu general ci maresal!…
Intrucat lantul celor care se impotrivesc actiunilor sindicatului in justitie si in strada, vis a vis de Puterea criminala, se va activa la Piatra Neamt, Bacau, Ramnicu Sarat, Craiova, Drobeta Turnu Severin sau aiurea, in numele Departamentului Media si Comunicare al SCMD, se va da un raspuns global de catre domnul Col. (r) Valeriu Pricina.
Ii avertizam, inainte de a pune cartus pe teava, ca vorbesc ilegal in numele unor filiale, ilegal in numele sindicatului, si vom cere filialelor din care fac parte sa ia impotriva lor masurile prevazute de statut.
Nu avem timp de pierdut, avem de pregatit procesele juridice in tara si in afara, manifestatii in Capitala si in tara, pentru ca esentiala este batalia pentru a nu se pierde statutul de militar in rezerva. Cine are alta opinie, se poate alatura generalilor de paie, care au adus public multumiri din inima partidului si conducatorilor iubiti … Se vor trezi si ei la anul, cand salariile activilor vor deveni salarii NATO iar pensiile lor de civili, dependenti de celebrul punct, vor ramane comparabile cu ale muncitorilor si tehnicienilor. Sa nu indrazneasca atunci sa se intoarca bazaind la noi!…

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: