• Articole recente

  • Arhive

  • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

    Alătură-te altor 11 urmăritori

  • Blog Stats

    • 55,116 hits
  • Anunțuri

Comisia Juridica din Senat a respins ordonanta de urgenta privind recalcularea pensiilor militare

Comisia Juridica din Senat a respins ordonanta de urgenta privind recalcularea pensiilor militare

Infolegal.ro, 3/01/11

Membrii Comisiei juridice a Senatului vor recomanda plenului respingerea proiectului de lege pentru aprobarea OUG 1/2011 referitoare la recalcularea pensiilor militare, adoptand, in acest sens, un raport negativ la actul normativ.

Supus la vot, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta nr. 1/2011 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniti din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala a intrunit sase voturi “impotriva”, din partea senatorilor PSD si PNL si doua “abtineri”, apartinand senatorilor Iulian Urban (PDL) si Gyerko Laszlo (UDMR).

In cursul dezbaterilor, senatorul PSD Adrian Tutuianu a anuntat ca senatorii social-democrati vor vota impotriva ordonantei de urgenta, apreciind ca autorii actului normativ nu au evaluat impactul acestuia si ca institutiile abilitate ale statului nu sunt in stare sa il puna in aplicare.

Senatorul a sustinut ca prin acesta ordonanta se ocoleste punerea in aplicare a unei hotarari a Inaltei Curti de Casatie si Justitie si ca toti cei care au semnat ordonanta sunt partasi la “demolarea statului de drept”.

 

Anunțuri

Un răspuns

  1. Cineva spunea ca armata romana nu a mai luptat din al doilea razboi mondial. Asa e, dar l-as intreba unde a luptat armata Germaniei, Frantei, Spaniei, Angliei, Ungariei, etc?! Cand armata lucra pe santiere, in mina, etc., alaturi de civili, militarul isi primea doar solda, pe cand civilul primea tot felul de sporuri si castigul lui era mai mare. Cei mai multi civili dormeau in patul lor de acasa, pe cand militarul in baraca. Altcineva spunea ca a fost militar ( in termen) la inundatii, dar nici un general nu a pus mana pe lopata! L-as intreba: directorul de la firma unde a lucrat, punea mana pe tarnacop?! Stimati civili, de ce nu comparati salariile si pensiile voastre cu cele ale politicienilor, ale directorilor din diferite companii?! De ce nu le comparati cu sumele trecute de ei in declaratiile de avere?! Ar trebui sa stiti, daca tot comentati, ca sunt doar 2 pensii militare care depasesc 5000 lei., dar le au fosti sefi de stat major general. Pensiile militare pleaca de la ei in jos, in functie de importanta locului de munca. Premierul a bagat in aceiasi oala militarii cu magistratii ca sa nu mai inteleaga nimeni, nimic si in final, acele „pensii nesimtite” se platesc si se vor plati in continuare. Acolo sunt pensiile de 80-150 milioane lei vechi STUPIDITATEA SI INVIDIA NE FAC VIATA AMARA AMARA …….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: