• Articole recente

  • Arhive

  • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

    Alătură-te altor 11 urmăritori

  • Blog Stats

    • 55,303 hits
  • Reclame

Rugaminte catre toti membrii SCMD

sindicatulcmd.blogspot.com, 18.11.2011

Rugaminte catre toti membrii SCMD

 

Stimati colegi,

Constat ca facem fata din ce in ce mai greu stresului si minunilor juridice pe care le inventeaza Puterea pentru a stopa deciziile definitive si irevocabile, in numar de 417 pana in aceasta secunda, date de judecatorii nesantajabili in favoarea dreptului si a SCMD.

Indiferent ce prostii sunt strecurate, in scop de destabilizare, si indiferent de catre cine, pana in aceasta secunda, 417 membri SCMD au redevenit, in mod surprinzator, datorita instantelor din Romania, militari in rezerva, cu pensii militare de stat, care vor creste conform prevederilor Legilor 164/2001 si 179/2004 direct proportional cu salariile celor activi. Nici Iisus, nici Basescu nu mai pot face nimic, decat sa ne pedepseasca cu sabia.

Orice prostii referitoare la ”expertize contabile” si alte aiureli fac parte din arsenalul manipularii. Desi unele Curti de Apel au amanat pronuntarea pana dupa Decizia ICCJ in privinta ticalosiei batschetbalistei Kovesi, numita “Recurs in interesul legii”, speram ca numarul militarilor in r

Reclame

Un răspuns

  1. Indiferent ce prostii sunt strecurate, in scop de destabilizare, si indiferent de catre cine, pana in aceasta secunda, 417 membri SCMD au redevenit, in mod surprinzator, datorita instantelor din Romania, militari in rezerva, cu pensii militare de stat, care vor creste conform prevederilor Legilor 164/2001 si 179/2004 direct proportional cu salariile celor activi. Nici Iisus, nici Basescu nu mai pot face nimic, decat sa ne pedepseasca cu sabia. STUNT PÂNĂ ÎN PREZENT DOAR GULGUTE ȘI VORBE GOALE. PREZENTAȚI HOT:JUD. CU SUBIECT ȘI PREDICAT. SUNTEM SĂTUI DE INTOXICĂRI BĂSESCIENE. AȘA CĂ DOVEZI PALPABILE DOMNILOR. AȚI ÎNȚELES CE VREAU SĂ SPUN ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: