• Articole recente

  • Arhive

  • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

    Alătură-te altor 11 urmăritori

  • Blog Stats

    • 55,303 hits
  • Reclame

Degringolada pensiilor militare continua

Degringolada pensiilor militare continua

newsbuzau.ro, Joi, 05 Ianuarie 2012

Nu s-au stins bine ultimele proteste ale cadrelor militare iesite la pensie ca din nou reprezentantii acestei categorii de cetateni trag un semnal de alarma serios – unele pensii din sistem nu numai ca nu vor fi majorate, dar vor scade in luna ianuarie a.c.

Potrivit  unor surse din randul pensionarilor militari buzoieni, sunt semne ca jumatate din cei care sunt inregistrati ca pensionari militari M.Ap.N si MAI vor trebui sa dea inapoi o parte din banii luati in 2011. Mai mult, dupa cum ne relateaza pentru NEW SBUZAU Constantin P., pensionar militar, se pare ca tot ce s-a obtinut la cea mai inalta instanta din tara este….”apa de ploaie”: “Ne-au mintit, aucm, aud de la colegii nostrii ca trebuie sa dam banii inapoi luati peste pensie in 2011. De unde sa avem? Mai ales ca ne-au promis ca ni se maresc pensile, nu ca se cer inapoi banii. Vom vedea pana la sfarsitu lunii cum sta treaba, si daca este asa cum se aude – jumatate din noi vor avea de dat la stat bani – vom iesi iar in strada”, precizeaza sursa citata mai sus. Mai rau este ca toti cei care au primit deciziile de pensionare pana in decembrie s-au trezit cu venituri mult mai mici decat li se cuveneau. Asta pentru ca pana in noiembrie 2011, toate Centrele militare cu raspundere au „identificat” si transmis catre Casele de pensii, adeverintele privind veniturile obtinute de militari….dar la indemnul…oficialilor! Anul trecut Curtea Constitutionala a declarat ca neconstitutionala hotararea privind recalcularea tuturor pensiilor din aparare, ordine publica si siguranta nationala.

 

 

Reclame

Un răspuns

  1. O mizerie pe care guvernantii o fac pt a ne scoate din sistem pe cale naturala…..societatea civila ar trebui sa ia atitudine imediat caci, in caz contrar, nu garanteaza nimeni ca sub imperiul crizei, guvernul va hotara ca, retroactiv, toate impozitele pe imobile si masini, de la Decebal incoace, se vor dubla iar populatia va plati….e doar o idee, pare ireala dar si noua, fostilor militari ni se pare ireal ce ni se intampla…asa ca asteptam sprijin de la cei ce inteleg cei democratia, cu drepturi si obligatii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: