• Articole recente

  • Arhive

  • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

    Alătură-te altor 11 urmăritori

  • Blog Stats

    • 55,324 hits
  • Reclame

Operatiunea

Operatiunea

sindicatulcmd.blogspot.com, 05.01.2012

VAL DE PLANGERI PENALE

In atentia tuturor membrilor SCMD si a tuturor militarilor si politistilor in rezerva si in retragere care vor sa se bata pentru drepturile lor, contrar politicii liderilor obedienti ai asociatiilor nationale servile Puterii
Ceea ce se intampla cu noi in ultimele zile este incununarea unui proces inceput in ianuarie 2009 si care se cheama RESTRANGEREA ABUZIVA A DREPTULUI DE PROPRIETATE. Ne referim la proprietatea numita grad militar/profesional si la proprietatea numita pensie militara de stat. In aceasta situatie, specialistii SCMD au hotarat sa analizeze oportunitatea elaborarii unor plangeri penale impotriva persoanelor vinovate. Acestea vor fi depuse oficial de sindicat si individual de fiecare dintre dvs., cei care doriti, la Parchetul General. Nu conteaza ca vom primi NUP. Imaginati-va ce inseamna sa dea 30, 40- 50.000 de NUP-uri la plangerile dvs. individuale la adresa vinovatului “X”! Din cateva zeci de mii, unul dintre noi tot va castiga, si vinovatul “X” a terminat-o cu alegerile, nemaiputandu-se inscrie in campania electorala!… In plus, toate aceste plangeri, vor constitui probe in favoarea noastra, in momentul in care le vom solicita daune morale si despagubiri.
In eventualitatea ca vom declansa acesta operatiune, modelele de plangeri penale, vor fi pentru:
1.    1. Cei peste 700 de membri ai SCMD (sau altii) care au castigat pana acum hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, in recurs la Curtile de apel si au primit decizii de revizuire, chiar si raspunsuri impertinente de la Casele de pensii. Vor fi plangeri penale pentru nerespectarea unor hotarari judecatoresti definitive si irevocabile si-i vor avea in vedere pe semnatarul din partea Casei Sectoriale de pensii si pe ministrul de resort (Oprea, Igas, Maior) in calitate de ordonatori de credite. Pentru colegii aflati in aceasta situatie se va solicita executor judecatoresc (pe civil) de punere in aplicare a hotararii.
Va rugam, stimati colegi sa incepeti sa trimiteti pe adresa sindicatului, pentru Departamentul Juridic, copii dupa urmatoarele probe:
·       Hotararea definitiva si irevocabila a Curtii de Apel
·       Decizia de revizuire, recent primita
·       Raspunsul pe care l-ati primit (daca l-ati primit) de la Casa Sectoriala de Pensii
Va depune plangere penala sindicatul, dar va rugam sa depuneti si dvs, potrivit modelului pe care il vom afisa.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: