• Articole recente

  • Arhive

  • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

    Alătură-te altor 11 urmăritori

  • Blog Stats

    • 55,013 hits
  • Anunțuri

ALERTA LA C M J ARGES ! INTERVENTII TELEFONICE ( CHEMARI ???!!!…) IN LEGATURA CU OPERATIUNEA <> pensiilor militare .

ALERTA LA C M J ARGES ! INTERVENTII TELEFONICE ( CHEMARI ???!!!…) IN LEGATURA CU OPERATIUNEA << REVIZUIREA >> pensiilor militare .

scmdfiliala1arges.blogspot.com, marți, 10 ianuarie 2012

Functionari publici din C M J Arges ,au primit ordin sa cheme telefonic (obraznicie si ilegalitate)<< INCREDIBIL>>cadre militare in rezerva si in retragere ,la sediul Centrului Militar  cu copii xerox dupa documentele ce fac obiectul operatiunii REVIZUIREA ! 
Astazi 10.01 2012 ,incepand cu ora 09.00 ,o serie de membrii ai sindicatului nostru ,cadre militare in rezerva ,cu decizii de revizuire la purtator ,au fost contactati telefonic de functionari publici din CMJ Arges ,sa se prezinte la sediul institutiei pentru ”a mai drege busuiocul” REVIZUIRII …: au solicitat documente xerox dupa contestatii ,decizii de revizuire ,etc…;-bineinteles ,onoua magarie / infractiune, planificata de conducerea MApN si pusa in aplicare de subordonati credinciosi ,obedienti si infractori . Usor de intuit pentru noi :…,se iau masuri ,se culeg date ,sa concluzioneaza accepturi si se blocheaza /suspenda actiuni in justitie ! Asa au planificat Ei !
Facem publica  MASURA Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Pitesti ,de aINTERZICE membrilor de sindicat de a se prezenta la aceasta institutie si a da curs la astfel de provocari !
INTREBARE : De cand si pana cand Centrele Militare se ocupa de INVESTIGATII referitoare la pensiile cadrelor militare in rezerva sau retragere ?  De cand si pana cand o institutie publica de acest gen ,care functioneaza pe bani publici ,ai nostrii /ai tuturor ,solicita acte la persoane fizice -cadre militare in rezerva si in retragere ,cand EA ,Institutia. trebuie sa le puna la dispozitie ,iar acolo unde nu se gasesc ,sa faca interventii pentru RECONSTITUIRE ?
Prin urmare ,facem APEL catre toate FILIALELE SCMD din tara ,de a NU PERMITE membrilor de sindicat ,sa se implice in aceasta actiune periculoasa !
In ce ma priveste direct ,in calitate de cetatean ,ofiter M Ap.N cu merite deosebite in activitatea militara operativa si civila ,actualmente in calitate de Presedinte al Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Pitesti ,avand experienta fericita si nefericita in acelasi timp ,de a cunoaste exact problematica activitatii militare si iainte de 1989 si dupa , voi face tot ce este omeneste posibil din punct de vedere legal ,prin actiuni concrete si punctuale ,SA APAR  ONOAREA si DEMNITATEA Institutiei Militare ,a tuturor camarazilor din MAREA FAMILIE a SCMD ,sa-mi aduc contributia la INCHIDEREA DEFINITIVA a oricarei incercari ,a oricarui guvern al Romaniei ,de a se indrepta in mod fraudulos,ilegal ,anticonstitutional si antidemocratic impotriva  Institutiei Militare ,cum a incercat din nefericire aceasta guvernare penala .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: