• Articole recente

  • Arhive

  • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

    Alătură-te altor 11 urmăritori

  • Blog Stats

    • 55,303 hits
  • Reclame

Cașchetarii se tem de Unirea Mica

Cașchetarii se tem de Unirea Mica

plano10.com,

Face ce face istoricul militar Mircea Dogaru si-si hartuiste oral inamicul din transeele guvernamentale, tocmai in sarbatorile unificatoare ale moldovenilor si muntenilor.Ardelenii sunt la guvernare… impreuna cu ungurii.

Succesul hartuirii nu consta in cine stie ce strategii! Puncteaza pentru ca prostii astia care ne guverneaza sunt de groaza; au talentul de crea nemultumiri si atunci cand lumea ar trebui sa le multumeasca.
Anul trecut, scmedistii ieseni i-au strigat lui Base cateva cimilituri… tocmai cand el asculta Imnul National, langa statuia lui Cuza unificatorul. I-au strigat ceva despre slugile care  gasisera o metoda originala de a reduce la jumatate pensiile militarilor.
Rezultatul, in ciuda protestelor unor patriotarzi sclifociti, care au interpretat ca rezervistii au huiduit Imnul si nu pe Base, a fost ca, in cateva zile, slugile bociste si cașchetare au scos o ordonanta de urgenta prin care au lungit boala recalcularii pensiilor militare inca un an.
Izmenarul sef s-a gandir sa scoata ceva profit politic din revizuire, a publicat un tabel in care a informat pensionarii ca si-a realizat misiunea cu o jumatate de an inainte, ca  a marit pensiile la peste 90%… Si  nu s-a rezumat numai la atat; a mai trimis si o scrisorea  acasa, la fiecare beneficiar al presupusei mariri, pentru a se lauda ca si-a riscat functia pentru cauza pensionarilor.
Deciziile de revizuire din luna decembrie i-au lasat cu gura cascata pre multi fosti purtatori de uniforma. In loc sa le creasca, cum le scrisese tatucu Oprea, pensia era mai mititica. Si nu cu cativa franci!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: