• Articole recente

  • Arhive

  • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

    Alătură-te altor 11 urmăritori

  • Blog Stats

    • 55,013 hits
  • Anunțuri

Haos in sistemul de pensii militare!

Haos in sistemul de pensii militare!

rogrup.net

Revizuirea pensiilor rezervistilor militari,a dovedit,pentru a cata oara,ca guvernul Basescu este cel mai incompetent din istoria Romaniei! Adoptarea,prin frauda a legii unitare a pensiilor(cazul hoatei Roberta Anastase!),a introdus haosul si debandada,intr-un sistem riguros,bine structurat! Contrar vointei initiatorilor legii,gasca portocalie,peste 85% dintre pensii (care trebuiau taiate,fiind „nesimtite”),au crescut.Sunt rezervisti carora pensiile le-au crescut cu 1000-2000 de lei,toti din categoria celor cu pensii de peste 3000 de lei!!!! In sens invers,pensii sub 1500,chiar sub 1000 de lei,au scazut cu 1-200 lei!
Pentru ca au primit ordin de la Marele Carmaci,incompetentii portocalii au produs cea mai flagranta degringolada in calcularea pensiilor! Este vorba de faptul ca , nici cresterile exagerate dar nici scaderile de pensii ,nu sunt reale.Ele se datoreaza greselilor numeroase facute cu ocazia recalcularii pensiilor.Pentru a executa,precum sclavii,ordinele matrozului,Oprea,Igas si alti trupeti,au folosit soferi,secretare ori alte categorii de subordonati,fara pregatire de specialitate,pentru verificarea,in termen scurt,a sute de mii de state de salarii,pentru calcularea pensiilor.Recalcularea a devenit o ruleta ,celor carora le-au fost trecute venituri mai mari,crescandu-le pensiile si viceversa!
Prostia lor monumentala ,porneste de la faptul ca nu cunosc specificul legislatiei salariale ,in domenilu militar. Sistemul de salarizare,extrem de simplu dar foarte eficient este bazat pe o lege unica,conform careia,veniturile TUTUROR militarilor,de la subofiter la general,se calculeaza dupa aceleasi norme,de catre guvern! Asta inseamna ca orice recalculare a pensiilor militare, poate avea doar trei rezultate :
1-toate pensiile raman neschimbate,in acelasi cuantum;
2-toate pensiile cresc,indiferent de cuantumul lor initial;
3-toate scad.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: