• Articole recente

  • Arhive

  • Daca doresti sa fii anuntat cand apar noi stiri pe blog

    Alătură-te altor 11 urmăritori

  • Blog Stats

    • 55,303 hits
  • Reclame

O noua diversiune ticaloasa, marca MApN

O noua diversiune ticaloasa, marca MApN

sindicatulcmd.blogspot.com, 11.01.2012

In atentia tuturor “asistatilor” sau “beneficiarilor”, dar in special a celor “proveniti din structurile” MApN

Doamnelor si domnilor,
In cursul zilei de ieri, 10.01.2012, MApN, prin ofiterii de serviciu ai Centrelor Militare Zonale a cheltuit scuipat, energie si bani, convocandu-va pe toti cei care ati primit decizii de revizuire, impreuna cu acestea (de parca nu ei le-ar fi trimis) si cu contestatiile dvs. (de parca nu ei le-ar fi primit déjà) la discutii inutile.
Este o noua diversiune, poate cea mai ordinara din seria celor incercate pana acum. Vi le reamintim:
1.    Au dat legi contra naturii, cu caracter retroactiv, rapindu-ne natura juridica a pensiei, adica proprietatile numite grad si pensie militara, dreptul la munca, pana la 65 de ani si la asistenta medicala gratuita. Si au dezlantuit asupra noastra ilegala “recalculare”. Ca sa ne prosteasca, ne-au cerut tuturor cereri de recalculare, adica sa recunoastem, prin semnatura, noul statut de civil dependent de punctul de pensie. Dar s-au tradat, afirmand ca nu la cererea NATO am fost dati afara, ci la cererea noastra, prin semnatura. Ni s-a intrerupt cariera fiindca voiam bani. Atunci am inteles ca nu trebuie sa cerem si sa semnam nimic.
2.    Vazand ca nu le tine figura cu cererile de recalculare, au incercat sa ne pacaleasca sa cerem noi, tot de la ei, adeverinte de venituri. Si pe acestea le-au “confundat” cu cererea de recalculare, Basescu anuntand ca disciplinati, militarii sunt de acord cu ceea ce li se intampla. A urmat ofensiva noastra in tribunal si victoria de la 28 septembrie 2010, cand operatiunea numita recalculare a fost suspendata definitiv si executoriu.
3.    Continuand ilegal recalcularea, au emis deciziile de pensie, nule de drept, de la sfarsitul lui decembrie 2010, lansand a treia diversiune, ca suspendarea HG 735/2010 nu se aplica tuturor (erga omnes) ci numai celor 7 de la Cluj, desi i-au lovit in recalculare si pe acestia. Mai tineti minte urletele domnilor Basescu, Oprea, Fratila si ale doamnei Lupu pe aceasta tema? Dar, la 7 ianuarie 2011, ICCJ ne-a dat dreptate.
4.    Pana la data de 7 ianuarie 2011, a functionat in paralel cu cele trei diversiuni, cu incepere de la 6 octombrie 2009, diversiunea “nesimtitii cu pensii nesimtite de 20 de milioane” care viza atragerea urii intregii populatii impotriva purtatorilor de uniforma. Cu data de 7 ianuarie, au trecut la un nou tip de diversiune.
5.    A cincea diversiune a fost OUG 1/2011 adoptata ulterior prin frauda ca lege. S-a declarat ca scopul ei este sa ne scuteasca sa mai producem singuri probe (adeverintele de salarii si venituri). In realitate, OUG 1/2011 incearca sa legitimeze deciziile nule de drept, luate pe recalculare.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: